Који су материјали за литијумске батерије

Који су материјали литијумских батерија?

Материјал угљеног анода

Материјали негативне електроде који су практично коришћени за литијум-јонске батерије су у основи угљенични материјали попут вештачког графита, природног графита, мезокарбонских микробаида, нафтног кокса, карбонских влакана, угљеника од смоле пиролизе и слично.

Анодни материјал на бази калај

Анодни материјали на бази калај-а могу се класификовати у космичке оксиде и композитне оксиде на бази калај. Оксид се односи на оксид различитих калупа металних лимова. Нема комерцијалних производа.

нитрид

Такође нема комерцијалних производа.

Легура

Укључујући злитине на бази лима, легуре на бази силицијума, легура на бизмуту, легуре на бази алуминијума, легуре на бизмуту, легуре на бази магнезијума и друге легуре, нема комерцијалних производа.

наносцале

Карбонске наноцеви, нано-легуре материјали.

Нано оксид

Тренутно, према најновијем развоју развоја тржишта нове енергетске индустрије литијумске батерије у 2009. години, многе компаније почеле су да користе нано титанијум оксид и нано силицијум оксид како би се додали традиционалним графитима, калијум-оксиду и угљеничким наноцевима, што знатно побољшава пуњење литијумских батерија. Количина пражњења и број пуњења и пражњења.

Иангтзе Солар Повер Цо, Лтд

Е-маил: инфо@иангтзе-солар.цом

Телефон: 0086-188 5826 1705

Факс: 0086-551-64437729