Solarni Jangce, osnovan 1994 godine, je isporučio više od 1.5GW fotonaponskih solarnih panela i milioni jedinice baterije, solarni punjač za kontrolere i solarne invertera. Cilj nam je da se razvija, proizvodi i dostavi vrlo pouzdana i Ekonomična rešenja solarne energije u svaki kutak na svetu.

Solarni Jangce je poduhvat obnovljive energije fokusira na razvoj proizvoda "," Proizvodnja "," integracija sistema "," Prodaja "i" usluga. Proizvodi uključuju Poly-kristalna PV Panelu, Mono-kristalna PV panela, ventil regulisana dovesti kiselina (VRLA) baterije, solarni kapacitet kontroler, solarni inverter, ključ je dovršena sa koordinatna mreža i na koordinatnu mrežu solarnih sistema.

Proizvodnja solarnih PV modul pokriva 90 000 metara trga, ima više od 750 zaposlenih. S naglaskom na upravljanje, istraživanje i razvoj, Yangtze solarni neprekidno proizvodi-okarakterisan proizvode. Module u opsegu od 5W ~ 330W i da su odobrena od strane TUV UL, CE, IEC61215, IEC61730, CSA, CIK, JET. Proizvodni kapacitet od solarnih panela je dostigla 320MW 2015.

Naše baterije fabrike pokriva 80 000 metara trga, ima više od 700 zaposlenih. Izvršio Yangtze solarne baterije obuhvatite 2V & 12V VRLA Rukovodstva tip, tip VRLA GEL, OPzS i OPzV vrsta, što može da se primeni solarne elektrane skladišta za skladištenje energije vetra, telekomunikacije, UPS, vatra alarmni sistem, hitno osvetljenje, itd. Proizvodni kapacitet baterije je dostigao 1 miliona jedinica 2015.

Proizvodnja solarne glavni kontroler i Inverter pokriva 11 000 metara trga, ima više od 150 zaposlenih. Punjenje kontrolere i invertera izvršio Yangtze solarni uključuju PWM kontroler, MPPT kontroler, inverter čisto sinusni talas. Sve vrste invertera i kontrolori odobrene u CE, UL. Proizvodi su izvezeni u više 80 različitih zemalja.

Yangtze solarni nudi i ključ integracija sistema koji uključuju solarno, LED rasvjeta, proizvodi energiju. Instalirali smo i nekoliko oboje uložili su zajedno i nezavisno u Kini i u inostranstvu.

Kompanija je striktno prati 9001 sistema kvaliteta. Redovno, Yangtze solarni uglavnom realizovao je linija za proizvodnju automatizacije sa uvezene naprednu opremu i tehnologiju iz Nemačke, USA i Japana. Držimo strogim kontrolama na dolazne inspekciju, proces proizvodnje, gotovih proizvoda inspekciju. Svi proizvodi su potvrđeni od strane TUV IEC(Germany) "," UL(America) "," JET (Japan) "," CSA (Kanada) "," CIK (Australija) "i" CE. Uz odličan kvalitet i dobru reputaciju, Jangce solarni Panel i baterije su izvezeni u više 120 različitih zemalja u svetu, posebno u Americi, Nemačka, velika Britanija, Japan.

Solarni Yangtze će nastaviti za inovacije i poboljšanja svoj portfolio proizvoda obnovljive energije, da spasi svijet kreiranje čistiju i ljepšu budućnost.